LEDIGA TJÄNSTER

Nedan ser du tjänster du kan söka på Gösta Samuelsson Bil.

INTERNTEKNIKER

INTERNTEKNIKER

Letar du något nytt? Gillar du bilar och har en fordonsteknisk fallenhet? Då kan du bli en av oss! Vi ska stärka upp vårt serviceverkstadsgäng med ytterligare en kollega! Du får en spännande roll där du ständigt får utvecklas tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Du får jobba med marknadens kanske vassaste produkter, du kommer kontinuerligt få produktspecifik utbildning och även vidareutbildning för att du ska kunna utvecklas i din roll som intertekniker.

Om rollen

Som interntekniker tar du ansvar för din egen dag där du arbetar med att testa och provköra bilar inför värdering och försäljning. Med okulär besiktning är det du som bestämmer vilket skick ett fordon befinner sig i och dokumenterar eventuella skador och brister. I rollen ingår även att utföra leveransservice samt montera tillbehör på sålda bilar - nya och begagnade. Till din hjälp har du en arbetsledare som stöttar dig genom din vardag.

Din profil

Du tycker att det är spännande och intressant med bilar och fordonsteknik samt gillar att utmana dig själv och andra till at ständigt bli bättre. Du ser en stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete inom givna tidsramar. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.
Du innehar B-körkort och goda datakunskaper.

Om du tycker det låter intressant så tveka inte att maila din ansökan till verkstadschef daniel.pettersson@gsbil.se. Vid frågor om tjänsten når honom även på 0240-878 32.

Sista ansökningsdag är 31/12 2021.

Vi rekryterar löpande vilket betyder att rekryteringsarbetet kan komma att avbrytas.