Volvo

Vi arbetar med flera gemensamma servicekoncept, med målet att göra ditt bilägande så enkelt och väl fungerande som möjligt. Bland annat Personlig Servicetekniker, Direktservice, Volvo Original Service och däckhantering.

Möjligheten att dela verkstadskostnader på 4 månader räntefritt med Volvokortet uppskattas av de flesta kunder.

Moderna bilar innehåller en stor mängd elektronik. Detta innebär att felsökning och reparationer inte kan ske på traditionellt sätt. Vår verkstad har modern och effektiv utrustning för att klara detta samt specialutbildad personal. Du kan lugnt lämna din bil i våra händer.

1592284
Arbetet på en auktoriserad Volvoverkstad har ändrat sig mycket sedan den tiden då skiftnyckel och skruvmejsel var de viktigaste verktygen. Idag är vi lika inriktade på att ta hand om kunden som om bilen. Vid service på en modern Volvo använder våra mekaniker den senaste datortekniken. Eftersom många av din bils system är beroende av mjukvara, hör du förmodligen mekanikerna diskutera den senaste mjukvaruversionen snarare än mekaniska problem. Vår personal är därmed utbildad och uppdaterad på dessa märken.
Vi har de specialverktyg och mjukvaror som behövs för att klara av service och reparationer på att proffisionellt sätt. Detta ska du ta hänsyn till om du jämför oss med ”allbilsverkstäder”. Jämför oss gärna med andra men jämför då ”äpplen med äpplen” och inte ”äpplen med päron” ! Ett exempel är kamremsbyte som är en större kostnad för bilägaren. När man jämför priset mellan verkstäder måsta man fråga om t.ex spännrulle ingår. Läs mer om vår Prisgaranti >>

 

980x240_tacdis3