Bilglas

 

 

 

 

 

 

 

Visst är det härligt när solen visar sig, men den avslöjar också obarmhärtigt skador på bilens vindruta. Stenskott och sprickor bryter ljuset på ett irriterande sätt. Vid mörkerkörning kan dessa skador vara rent trafikfarliga.

Har din bil fått stenskott eller en spricka i vindrutan? Kör in till oss så får du råd om vad som kan göras, vi har experter på området!


Byte av vindruta:

Ibland går det inte att laga ett stenskott utan vindrutan måste bytas. Om den är undermåligt monterad finns risk att den lossnar vid en kollision. Ett byte till ny vindruta måste alltid ske med det speciella lim och den monteringsmetod som biltillverkaren använder och rekommenderar.

En dåligt monterad vindruta kan allvarligt äventyra säkerheten. Riskfaktorer är t.ex bristfällig utbildning/kunskap, felaktigt lim, otillräcklig härdningstid och användning av felaktiga monteringsmetoder.

För att vara på den säkra sidan bör du alltid anlita oss om vindrutan behöver bytas. Då vet du säkert att du får en original vindruta och att den monteras av utbildad personal som använder rätt lim och rätt arbetsmetod.

Vid vindrutebyte betalar du ENDAST glas-självrisken och den kan du dela upp på 4 månader räntefritt med Volvokortet!

Boka tid för rutbyte hos vår Skadeverkstad 0240-878 34.

 

Läs mer om vindrutor här >>>