Försäkring

 

 

Volvia försäkrar Volvo samt andra bilmärken som vid köp hos oss finansieras med Volvo Billån.Renault och Dacia har egna märkesförsäkringar via Volvia.

En av alla fördelar med att försäkra bilen hos Volvia är närheten till oss eftersom Volvoåterförsäljare är lokala representanter för Volvia. Detta underlättar även vid skaderegleringen om oturen skulla vara framme. Detta gäller så klart även bilar med Renault- eller Daciaförsäkring.

Vi kan berätta mer om bilförsäkringar, tala med:
Christina Norgren telefon 0240-87818 eller Anna-Lena Kvicker 0240-87823.

 

Läs om Volvia

Läs om Renault Försäkring

Läs om Dacia Försäkring

 


 

amazon_pv_id932Amazon Volvia grundades 1959. Tanken på ett eget försäkringsbolag för Volvoägare slog rot redan 1954 då Volvos grundare, Assar Gabrielsson, ville införa en försäkring för PV 444. Volvias roll som försäkringsspecialist är mer att underlätta ditt bilägande än att vara en stor aktör på försäkringsmarknaden.
Sprungna ur Volvo som vi är så vet vi vikten av att anpassa våra försäkringar till bilen. Vi ser oss till och med som en del av bilen. Den där trygga följeslagaren som gör att du slipper oroa dig i onödan, som gör att du kan koncentrera dig på en sak – köra bilen.
Det är därför vi ger dig saker som garanterad reparation med
Volvo Original, dessutom slipper du beloppsbegränsning vid stöld av stereoutrustning eller självrisk på glasreparation vid lagning i Volvohandeln.
På tal om Volvohandeln: I vanliga fall gäller vår maskinskadeförsäkring upp till 10 000 mil eller 8 år. Men för dig som har köpt din Volvo i Volvohandeln gäller försäkringen upp till 15 000 mil eller 8 år(personbilar). Dessutom gäller vår försäkring inte bara för motorn utan även för mycket av elektroniken i bilen och är ensam i sitt slag om att ersätta följdskador.

Som företag får du samma fina service och erbjudande, oavsett hur många olika bilmärken du har i din bilpark. Dessutom har vi satt samman smarta paketerbjudanden så att det blir enkelt för dig som företagare att administrera allt från försäkringar till leasing och bränsle.