Finansiering företag

Finansiering

Volvofinans

 

 

 

 

 

 

Volvo Billeasing

När ditt företag väljer Volvo Billeasing slipper ni alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni många andra fördelar såsom rabatt på Volvia Företagsförsäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. På så sätt får du tillgång till företagets Volvokortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick. Med Volvo Billeasing får ni ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav.

LÄS MER OM VOLVO BILLEASING  >>

 

Volvo Business Lease

Volvo Business Lease är paketlösningen för dig med 1-20 företagsbilar. Här ingår precis allt: finansiering via Volvofinans Bank, Volvia företagsförsäkring, Volvo serviceavtal och ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt. Med Business Lease blir bilägandet bekvämt, tillförlitligt och utan ekonomiska överraskningar. Du har en kontakt för allt som gäller företagets bilar och alla kostnader kommer på samma faktura. Dessutom är kalkylerna mycket konkurrenskraftiga.

LÄS MER OM VOLVO BUSINESS LEASE >>

 


Renault Billeasing

När ditt företag väljer Renault Billeasing slipper ni alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni många andra fördelar såsom rabatt på Renault Försäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. På så sätt får du tillgång till företagets Volvokortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick. Med Renault Billeasing får ni ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav.

LÄS MER OM RENAULT BILLEASING >>

 

Renualt Relax Billeasing

Med Renault Relax Billeasing blir det lättare att både skaffa och ha företags­bilar. Tillsammans med Renault har vi tagit fram ett av marknadens bästa tjänstebilserbjudanden, där allt ingår i månadskostnaden; finansiering, försäkring, serviceavtal och Volvokort. Allt samlat på en faktura om ni så önskar.

LÄS MER OM RENUALT RELAX BILLEASING >>

 


Transportbilslån

Renault Transportbilslån är ett flexibelt lånealternativ där du själv bestämmer om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak. Lånet är speciellt förmånligt för dig som har en verksamhet där du kan lyfta full moms. Med Renault Försäkring får du ett ännu tryggare bilägande och med ett Volvokort blir det både enklare och billigare.

LÄS MER OM TRANSPORTBILSLÅN >>

 

Transportbilslease

Renault Transportbilsleasing är ett givet val för dig som inte vill binda kapital eller behöver flera transportbilar i verksamheten med ett smidigt fordonsinnehav. Renault Transportbilslån är ett enkelt och tryggt lånealternativ framförallt för di g som lyfter full moms på din transportbil. Du kan använda den nya transportbilen som säkerhet och bestämmer själv om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak.

LÄS MER OM TRANSPORTBILSLEASE >>

 

SVPF

Fler och fler företag föredrar bekvämligheten med operationell leasing. Den operationella leasingformen omfattar finansiering, administration och förvaltning av företagets bilpark – med ett garanterat restvärde samt kostnadsgarantier för service, reparationer, däck och däckhotell. Med en TCO (Total Cost of Ownership), full outsourcing av tidskrävande administration och det garanterade restvärdet är överraskningarna få och kontrollen total.

LÄS MER OM SVPF