Assistans

Volvo Assistans

Volvo Assistans i upp till 11 år

EN EXTRA VÄN PÅ VÄGEN
I alla nya Volvobilar* ingår ett års fri Volvo Assistans. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt och i alla västeuropeiska länder. Det kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering i mörker och ösregn på E4:an, till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan den repareras.

VOLVO ASSISTANS I UPP TILL 11 ÅR!
Efter att din Volvo fyllt ett år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en Original Service enligt Volvos rekommenderade serviceprogram på en auktoriserad Volvoverkstad. Förlängningen sker automatiskt fram tills att din Volvo fyller tio år. Med andra ord kan du njuta av den här extra tryggheten i ända upp till elva år. En av marknadens absolut starkaste Assistanslösningar.*

Läs mer här

* Exklusive taxi och bilar för för korttidsuthyrning.

volvoassistans_nummer_id1250


Renault Assistans

Renault Assistance
Om du gör en originalservice på din personbil hos en av Renault auktoriserad verkstad behöver du inte köpa Assistansförsäkring separat. Försäkringen ingår som en del av originalservicen och du betalar inget extra för den. Assistansförsäkringen gäller i 12 månader och förnyas automatiskt när du servar bilen. Assistansförsäkringen förnyas vid varje originalservice fram tills att din Renault fyller 10 år. Därefter går det inte att förnya Assistansförsäkringen.

RENAULT TWINGO III EUROPEAN ROADSHOW

Du som har minst halvförsäkring hos oss kan köpa Assistansförsäkring för personbil om din Renault (personbil) är mellan 6 och 10 år. Det behövs dock bara om du servar din personbil hos en annan verkstad än de Renault rekommenderar. Assistansförsäkringen kostar 39 kronor i månaden under ett år.

Ring oss på telefon 031- 725 08 00 om du har frågor om försäkringen eller om du vill köpa Assistansförsäkringen.

Programmera gärna dessa nummer i din mobiltelefon.

För hjälp i Sverige: 020-250 500
För hjälp utomlands: +46 8 4111127

*Exklusive taxi och bilar för för korttidsuthyrning

 

Läs mer om Renault Assistance på Renaults hemsida.


Dacia assistans

Om du råkar ut för något fel på ditt DACIA – fordon och inte kan fortsätta resan, ta kontakt med DACIA assistance.
I Sverige: 020-920 270 (kostnadsfritt)
Utomlands: +46 8 21 88 45

Om du vill ha mer detaljerad information, kontakta DACIA Assistance!

DACIA assistance gäller om din Dacia råkar ut för ett fel som försätter det ur körbart skick.

Dacia Assistans

Ett fel på någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterar i att fordonet försätts ur körbart skick och som inte beror på otillräckligt underhåll. DACIA – fordonet måste ha genomgått service enligt specifikationerna i servicehäftet.

 

 

Läs mer här